3 projectes d’interiorisme amb làmpades Faro Barcelona

Laia Ubia studio ens presenta 3 projectes de residències amb lluminàries Faro Barcelona.

En l’obra cuina Covadonga, situat a Sabadell, es va realitzar una ampliació i obertura d’espais per donar més lluminositat a la cuina.

dallas_led_faro_barcelona

Es va utilitzar l’aplic DALLAS LED per il·luminar la part del menjador. Aquest aplic de línies rectes encaixa perfectament amb la paret de fusta i li dóna un punt de llum perfecte per complementar la il·luminació general de la cuina-saló.

El mateix aplic DALLAS es el que s’ha emprat per la reforma integral de Can Candi a Matadapera. Aquest aplic LED és el que dóna continuïtat a tota la llar, ja que ens serveix com a fil conductor de totes les estances.

En el passadís i zones obertes l’aplic dóna una bonica llum difusa i dirigida cap a d’alt que permet als habitants transitar per la casa amb major comoditat.

plas_led_iluminacion_escalera

Finalment, en l’habitatge Josep Pla, l’estudi va realitzar una integració d’espais d’emmagatzemat en busca d’àrees diàfanes i lluminoses.

Una de les zones més conflictives és la il·luminació de les escales i per resoldre aquest problema lumínic van utilitzar l’encastable PLAS que permet integrar-lo totalment a la paret. Gràcies a aquest encastable aconseguirem un recorregut lumínic ideal ka que a l’estar a ras de terra no enlluerna i ens permet pujar i baixar sense problemes.

Tres solucions lumíniques adequades a les necessitats dels habitants de cada llar.