• Faro Barcelona ilumina el espacio Houzz en Casa Decor

  Faro Barcelona il·lumina l’espai Houzz a Casa Decor

  Del 19 de maig al 26 de juny Faro Barcelona s’encarregarà d’il·luminar el espai Houzz, situat en el número 34 del madrileny carrer de Atocha, per participar a Casa Decor.
 • destacada_presentacion_1968

  Gran acolliment de la lluminària 1968 en la seva presentació a Biosca&Botey

  Faro Barcelona ha presentat en exclusiva a Biosca&Botey la seva última lluminària, el disseny de Jordi Busquets, 1968. En l'acte celebrat per a la premsa, el dissenyador juntament...
 • siente_el_aire_2016

  Aquest estiu sent l’aire amb els ventiladors Faro Barcelona

  Quan la calor augmenta i cada vegada és més difícil dormir a les nits ... Tenir sempre l'aire condicionat no és una opció, ja que provoca sequedat de gola i refredats.

 • destacada-vori-bistro-burguer

  Mix el penjant que il·lumina el Vori Bistro Burger del Prat

  Una divertida combinació de MIX, en blanc i negre, es troba en el Vori Bistro Burguer al Prat de Llobregat (Barcelona). Aquest llum dissenyat per Alex & Manel Lluscà aporta calidesa a l'hamburgueseria i li dóna...
 • destacada-the-collection3

  Faro Barcelona llança The Collection #3

  El tercer volum del llibre que recull els dissenys de Faro Barcelona. The Collection recopila la gamma de lluminàries i ventiladors desenvolupats en col·laboració amb prestigiosos dissenyadors.
 • destacada-new-lighting-concepts3

  Nous Catàlegs Faro 2016: New Lighting Concepts

  Faro Barcelona llança els seus nous catàlegs per 2016. La marca segueix apostant per les idees simples però enginyoses, filosofia que reflecteixen a la perfecció totes les novetats de disseny per al proper any.