• destacada-icex

  Faro Barcelona segueix atraient al mercat americà

  Una missió comercial organitzada pel ICEX i l'Oficina Econòmica i Comercial d'Espanya a Nova York visita les instal·lacions de Faro Barcelona. Dues cadenes hoteleres, set estudis de...
 • bombillas-2016-destacada

  Noves bombetes: més eficients i decoratives

  Faro Barcelona lanza la segunda edición de su Catálogo de Bombillas 2016 con nuevas formas sorprendentes y más eficientes. Más de 20 nuevos modelos se incorporan a l'oferta.
 • destacada-icff

  Nova York es rendeix a l’encant dels ventiladors de Faro Barcelona

  Per segon any consecutiu Faro Barcelona va estar present en la fira ICFF celebrada a Nova York, del 14 al 17 de maig, i el públic del qual són prescriptors...

 • versus-e en el Rubio 360

  VERSUS-E il·lumina la terrassa del restaurant El Rubio 360

  La terrassa d’espectaculars vistes, ha sigut decorada amb un mobiliari en colors terres. Les sobretaules VERSUS-E posades sobre les seves estructures es converteixen en una làmpada a mitja alçada, creant un ambient relaxat.
 • siente_el_aire_2016

  Aquest estiu sent l’aire amb els ventiladors Faro Barcelona

  Quan la calor augmenta i cada vegada és més difícil dormir a les nits ... Tenir sempre l'aire condicionat no és una opció, ja que provoca sequedat de gola i refredats.
 • destacada-the-collection

  Faro Barcelona llança The Collection #3

  El tercer volum del llibre que recull els dissenys de Faro Barcelona. The Collection recopila la gamma de lluminàries i ventiladors desenvolupats en col·laboració amb prestigiosos dissenyadors.